Tervetuloa HUNAJA-AITAN sivulle, jolta löydätte tietoa ja tuotteita, joissa pääosissa on aito kotimainen luonnontuote, HUNAJA.

Valikoimaamme sisältyy hunajaa sellaisenaan ja yhdistettynä suomalaisiin laadukkaisiin yrttituotteisiin jne. luonnonmukaisiin raaka-aineisiin.

Näitä tuotteita löytyy muutamilta jälleenmyyjiltämme, mutta pääosin omasta myymälästämme Iittalan Lasikeskuksesta ja tämän sivun tuotevalikoimasta.

Laadun takaa Iittalan makeimmaksi mieheksi valittu hunajaparoni Markku Nieminen, joka on ollut mehiläisten parissa vuodesta 1952 asti ja valittu Vuoden Mehiläishoitajaksi jo vuonna 1988.

Vanhempani ovat itse kehitelleet ensimmäisinä Suomessa makuhunajat sekä saunahunajat ja ovat toimineet hunajan jalostuksen pioneereina Suomessa. Isäni vielä kesäaikaan hoitaa mehiläisiä eläkepäivien iloksi mutta muuten nauttivat jo eläkepäivistään Espanjassa. Hunajatuotteiden valmistuksessa on nyt aina tarvittaessa apuna myös tuttu mehiläishoitajapariskuntamme Pesoset. Minä kehitän lisää myymäläämme sekä hoitolaamme sekä jatkan monien mehiläisvahapohjaisten voiteiden valmistamista ja luonnonkosmetiikan maahantuontia.

Hunaja-aitan tuotteet