Sesongin säpinää kuuluu myymälälle ja hoitojakin kovasti tehdään!:) Huomatkaahan että 18.7 la on merkitty tapahtumakalenteriin sillä sillon saapuu uusi hunajasato myymäläämme!

Tänään tehtiin taas iso satsi super suosittua mehiläisvahavoidettamme joten nyt karheat kesäjalat kuntoon hoitolamme jalkahoidolla ja myymälän mehiläisvahavoiteilla!Elsi tekee kovasti jalkahoitoja meillä ja nyt kesätarjouksena jalkahoitoon saa lymfahieronnan lymfalaitteillamme vain 4e jalkahoidon lisänä!Nyt myös KESÄTARJOUS SUMMER RELAX HOITO 45e sis Jalkakylvyn,kasvohoidon ja lymfalaitehieronnan jaloille!

Myymälälle saapui myös ihana kotimainen luonnonkosmetiikkasarja josta esitteitä ja testereitä myymälässämme!Laittelen kuvia tännekkin ja kerron lisää kun kiireet hiukan helpottaa mutta poiketkaahan tutustumaan uutuuksiin myymäläämme!:)