Nyt on ollut niin kiireinen sesonki että en ole ehtinyt edes kirjotella!Ei meinaa vuorokauden tunnit riittää mutta yrittäjän kiirehän on vaan hyvä asia ja mulla on maailman paras työntekijä Meri onneksi apuna!:)

Hiukan kaipuutakin kuuluu Hunajapuistoon. Jo vanha Hunajapupumme nukkui pois vanhuuteen rauhallisesti omassa kodissa tyttöni<3 silittäessä rakkaan lemmikkinsä iki uneen. Jorma-pupu<3 haudattiin kotimäelle ja sangen persoonallista pupua jäädään kaipaamaan ja muistamme lämmöllä. Tälle kesälle emme ota uutta pupua vaan kunnioitamme ihanan Jorma-pupun<3 muistoa. Katsotaan sitten ensikesänä. Vuohet kuitenkin vierailevat vielä kerran Hunajapuistossa ennen kun taas koulut alkavat ja sesonki loppuu. Sesongin loppuhuipennus on tyttöni Janinan<3 rippijuhlat joten kiirettä pitää! Paljon on saatu uuttakin myymälään taas, esim hyviä naamioita, luomudeudorantteja, suolabambumakeisia ja vaikka mitä! Poiketkaahan, vielä on kesää jäljellä Hunajapuistossa!:)