Nyt on sesonki ja rippijuhlat kunnialla ohitse ja tämä yrittäjä todella onnellinen ja helpottunut! Oli kyllä hieno kesä jonka kruunasi upean tyttäreni<3 täydellisesti onnistuneet rippijuhlat!:) Sesonkikin onnistui hienosti,lämmin kiitos monille kävijöille! Nyt valmistellaan pian alkavaa Hyvinvointi/Laihdutusryhmäämme ja tehdään monia hoitoja. Hoitolaamme saapui taas uusia hyviä laitteita kuten kasvolymfa ja laittelen niistä pian lisätietoa ja tarjousta. Muistakaahan kaikki että 2.9 alkaa suosittu Hyvinvointi/Laihdutusryhmämme, vielä ehdit ilmottautua mukaan!;) Itselläkin alkoi taas tänään hiukan tiukempi treenikausi kesätauon jälkeen ja mukavaa oli aloittaa kun ei ollut tullut kesäkiloja vaan kesälläkin hiukan paino pudonnut! Sitä se terve elämä ja hyvä olo teettää! Tulkaahan mukaan ryhmään viettämään hyvän olon syksyä!

Ilmottautumiset puh:050-5660035!:)