Nyt on ollut niin kiireistä että en ole meinannut ennättää näihin uusiin sivuihin perehtyä!Hoitolalla on ollut vipinää ja pitää jo valmistella joulusesonkiakin joka rymähtää kohta päälle! 28.11 on koko Lasikeskuksessa Joulusesongin avaus tapahtuma ja monenlaista ohjelmaa kaikissa puodeissa, meilläkin eli kannattaa poiketa sillon jouluostoksille! Puotini pihalla on alkanut myös kokoontua parittomien viikkojen torstai iltaisin 18-18.30 Reilut kuluttajat Iittalasta porukka eli lähialueen tuottajat myyvät lähiruokaa halukkaille. Toiminta alkoi viime torstaina ja sitä touhuaa Miia Honkasalo. Mekin olemme mukana hunajalla jne. Facebookista löytää halukkaat Ryhmän Reilut kuluttajat Iittalasta. Sieltä voi tilata lähialueen tuottajien tuotteita eli todellista lähiruokaa. Pidämme myös 17.12 klo 18-19 Hunajapuistossamme Joulutorin jonne ovat kaikki tervetulleita. Meillä on myymälä auki ja lisäksi myymälään tulee käsityöläisiä myymään tuotteitaan ja pihalla Hunajapuistossamme on monia lähialueen tuottajia myymässä.

Myymälään on tullut monenlaista uutta ja koruvarastomme on laajentunut sadoilla upeilla koruilla! Myös superfoodeja on tullut paljon lisää ja löydät meiltä nyt myös Cocovin ihanat tuotteet! Kauttamme saa nykyään myös Hyvinvointivalmennusta jos joku tarvitsee tsemppiä ja vaikka ruokavalioneuvontaa.

Eilen kokoontui taas ihana Hyvinvointi/laihdutusryhmämme joka viettää ensikerralla jo päättäreitä! Hienosti on tavoitteet porukalla edennyt, olen ylpeä heistä! Uusi ryhmä alkaa taas heti tammikuussa, mukaan vaan kaikki halukkaat mutta nautitaan joulusta ensin!