Nyt on kovasti tehty hoitoja sekä valmisteltu myymälän joulusesonkia. 10 laatikkoa on saapunut uutta tavaraa ja on hommaa riittänyt niiden hyllytyksessä. Uutena tuli nyt hamppuöljyä joka on loistava omega3 hyvien rasvojen lähde! Uutena tuli myös kvinoaa joka taas on hyvien hiilihydraattien lähteenä loistava ja kiva lisä esim salaatteihin! Muitakin superfoodeja saapui, samoin monia voiteita ja tukusta haettiin iso lasti kaikkea kivaa aina tuoksulyhdyistä lähtien! Tuli myös ihanaa Hunajaiset haaveet teetä ja on tehty kovasti lahjapakkauksia.Poiketkaahan katsomaan!:)

Hiukan hämmennystäkin mahtuu viikkoomme! Huomasin eilen että meidän Hunajapuiston mainoskylttiin oli naapuri ripustanut myydään ilmoituksen kun myy kiinteistöään! Melko ajattelematonta sillä ohi ajavat varmasti luulivat että meidän puoti on myynnissä ja asiakkaat kyselivätkin että mitä kyltti tarkoittaa! Itse en ollut sitä edes huomannut ja äkkiä kävin poistamassa ja soitin että eihän tuollanen nyt sovi! Olipa ajattelematonta heiltä mutta hyvä kun asia selvisi ja siis todellakaan ei olla lopettamassa tai myymässä vaan pikemminkin päinvastoin!:D Täyttä höyryä liiketoimintamme kasvaa ja kehittyy jo kolmattakymmenettä vuotta ja loppua ei näy!:) Ei siis huolta, aion tehdä tätä työtä loppuelämäni ja kivasti menee kaikin puolin.

Tänään tein kovasti mehiläisvahakynttilöitä minkä hoidoilta ehdin ja iltasella kokoontui taas Reilut kuluttajat Iittalasta lähiruokapiiri puotini pihalla. Tuottajat siis tuovat tuotteitaan suoraa kuluttajalle ja on paljon luomuruokaa ja todellista lähiruokaa. Kiinnostuneet löytävät facebookista ryhmän Reilut Kuluttajat Iittalasta. Sinne voi liittyä ja tehdä tilauksia sekä näkee mitä tarjolla. Me olemme mukana hunajatuotteilla ja muutenkin olemme aina välillä auki to iltaisin 18-18.30 tuohon kokoontumisaikaan. Sivuilla ilmoittelemme myös me sekä muut tuottajat tarkemmin ja lisätietoja antaa myös Elon Alku shopin pitäjä kolleegani Miia Honkasalo. Oli kyllä hieno ilta ja kivasti väkeä liikkeellä! 17.12 klo 18-19 pidämme oikein joulutorin samalla ja hoitolaani tulee myös käsityöläisiä myymään. Tervetuloa halukkaat sillon jouluostoksille! Pihalta Hunajapuistosta löytyy lähialueen tuottajien tuotteita ja sisältä puotimme tuotteineen sekä ihania käsitöitä. Lisätietoa lähemmin. Mukavaa viikonloppua!:) p.s Myymälämme avoinna vielä ti-la klo 10-16 mutta joulukuussa sitten jokapäivä klo 10-17 TERVETULOA!:)