Hyvän Olon Aitassa palvelemme vielä huomenna aatonaattona mutta sitten hiljennymme Joulun viettoon Hyvän Olon Mäellemme.Joulua vietän samassa rakkaassa paikassa kun kaikki elämäni Joulut eli meidän mäellä!<3 Koskaan ei olla tytön<3 kanssa muualla Joulua vietelty kun tämä on rakas lapsuudenkotini jossa nyt asumme.Rakas mieheni<3 on remontoinut lapsuudenkodistani meille ihanan kodin ja Jouluna meillä on monia tärkeitä perinteitä.Joulu on aina rauhoittumista ja rakkaiden kanssa oloa.Samalla se herkistää kiitolliseksi kuluneesta vuodesta joka meillä oli tapahtumarikas ja todella antoisa.Vanhempani ja veljeni porukka matkasivat Espanjan kodillemme Joulun viettoon ja me nautimme aaton kiireettömästi kotimäellä ja joulupäiväksi matkaamme anoppilaan.Aattona ja Joulupäivänä myymälämme on suljettu mutta Tapaninpäivänä teitä palvelee myymälällä reipas työntekijäni Meri.Välipäivinä myymälämme on avoinna ti-la.

Tänään kelpasi kiireisen yrittäjän tulla töistä kotiin kun ihana mieheni oli täällä jo tehnyt Joulusiivoa ja ruokaa:).Muistakaa kaikki Jouluna rakkaitanne, nauttikaa ja tunnelmoikaa.Elämässä tärkeintä on rakkaus ja terveys sekä hetket läheisten kanssa.Oikein ihanaa rauhallista Joulua kaikille ja lämmin kiitos asiakkaillemme!:)