Suosittu Hyvinvointi/Laihdutusryhmämme tulee taas!Aloitus 13.1 klo 17.30!Ryhmä on jo 3v pyörinyt Hyvinvointiryhmä joka on ilmainen vertaistukiryhmä Hyvän Olon Aitassamme.Ryhmää vetää itsekkin yli -50kg laihduttanut Anu(kuvassa).Ryhmä perustuu vertaistukeen ja toistemme tsemppaamiseen ja kannustukseen eikä velvota ostamaan mitään tai käyttämään mitään tiettyä tuotetta.Jokainen saa laihduttaa tai muuten parantaa hyvinvointiaan haluamallaan tavalla.Jaamme paljon hyviä terveysvinkkejä ja halukkaille myös ruokavalio ja liikunta ohjeita.Puhumme paljon terveyden edistämisestä monilla tavoin ja halukkailta mittaamme myös ilmaiseksi kehon koostumuksen ja painon tapaamisissa.Tätä ei tehdä julkisesti ja omaa painoa ei tarvitse kenelekkään kertoa.Voit käydä halutessasi vain kuuntelemassakin tsemppaavia vinkkejä ja kannustamme toisiamme yhdessä kohti Hyvän Olon kesää 2016!:) Ryhmän suosio on lehtijutun kautta kovasti kasvanut ja syksyn ryhmä täyttyi nopeasti.Varaa siis pikaisesti paikkasi puh 050-5660035 tai myymälästämme!Mukavaa Uutta vuotta kaikille!:) T:Anu + muu Hyvän Olon Aitan tiimi