Tänään aloitti jo ensimmäiset innokkaat meillä Hyvinvointi/Laihdutus valmennuksen ja kovasti on lymfahoitoja varailtu joulun jälkeistä turvotusta helpottamaan!Täydellä teholla aloitamme Loppiaisen jälkeen.Myymälämme on Uuden Vuoden päivät kiinni mutta palvelemme taas 2.1 la.Tuona lauantaina voi tulla tekemään alehyllystämme huippu löytöjä!3-6.1 lomailemme mutta Loppiaisen jälkeen alkaa taas arki ja normaalit aukiolot.Sitten muutama sananen kuluneesta vuodesta.Vuosi oli kertakaikkisen hieno ja paljon tapahtui Aitassamme!Olen todella onnellinen ja kitollinen ja tahdonkin kiittää lämpimästi kaikkia ihania asiakkaitamme!<3 Teen työtä täydestä sydämestäni ja teiltä saama palaute on ollut upeaa kuulla!Kokoajan kehitän Hyvän Olon Aittaa entistä enemmän paikaksi josta mahdollisimman moni voisi löytää hyvää oloa ja terveyttä elämäänsä!Ideoita otan avosylin vastaan ja tulevana vuonna 2016 on tiedossa monenlaista kivaa uuttakin tarjontaamme!Nauttikaahan kaikki oikein ihana Uusi Vuosi ja lämmin kiitos kaikille!Me vietämme perheeni<3 ja veljeni<3 porukan kanssa Uutta Vuotta täällä Hyvän Olon Mäellämme joka on myös minun ja veljeni<3 lapsuudenkoti.Nähdään ensivuonna ja HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2016!

T:Anu ja koko Hyvän Olon Aitan väki