Ihania ja rauhallisia pyhiä vietelty perheen<3 parissa.On hiukan herkuteltukin mutta palattu jo kevyempään elämään pyhien jälkeen ja lenkkeilty kovasti.On ollut upeita ilmoja!Auringosta on nauttinut myös Hyvän Olon Mäen eläimet ja toki me ihmisväkikin kovasti ja ennenkaikkea kiirettömästä ajasta yhdessä.Myymälällä on eilen ja tänään touhunnut Meri Joulua pois.Huomisen olemme kiinni mutta sitten taas normaali arki aukiolomme TI-LA klo 10-16 muuten mutta Uuden Vuoden aattona olemme vain hetken auki ja Uuden Vuoden päivän kiinni.Tarkemmin aukioloja voit tarvittaessa tiedustella puh 050-5660035!Ale hyllystä löydät nyt monenlaista kivaa,esim kehoa puhdistavaa ja nesteet liikkeelle laittavaa saunaturvetta!Itsekkin olen kohta menossa turvesaunaan.Suosittelen lämpimästi kokeilemaan etenkin näin pyhien jälkeen!Laittaa nesteet liikkeelle ja tulee huippu hyvä olo!Turvetuotteet löydät myymälästämme!:)