Joulutori Hunajapuistossamme sujui tosi hyvin ja kylläpä riitti väkeä ja vilskettä!:) Tästä täytynee tehdä perinne ja kenties muitakin tapahtumia luvassa tulevana vuotena;)…

Joulua on valmisteltu niin myymälällä kuin hoitolallakin hääräten ja myös Hyvän Olon Mäellä. Uusia kivoja BB-koruja saapui pieni erä myymälään ja siellä sekä minä että reipas työntekijäni Meri on väkerrelty monenmoisia lahjapakkauksia.Lahjakortteja on kovasti ihmiset tilailleet hoitolaamme ja hemmottelu onkin mieleinen lahja!

Uutta alkavaa vuottakin on suunniteltu ja luvassa on ensimmäistä kertaa nyt myös etänä toimiva laihdutus/hyvinvointiryhmä jota on kovasti toivottu!Sekin aloittaa Loppiaisen jälkeen kuten live ryhmämmekin.Hyvinvointi/Laihdutusryhmästä kiinnostuneiden kannattaa olla yhteydessä puh 050-5660035 sillä ryhmä on ollut kovin suosittu ja paikkoja rajoitetusti!Ensin nyt kuitenkin nautiskellaan Joulun pyhät;).