Alkaako Joulumässäily jo ahdistaa?Ei hätää!Meillä nyt huikea uutuus juttu Hyvinvointivalmennus!Saat ruokavalio- ja liikuntavinkkejä, lymfahieronnan jolla nesteet liikkeelle ja lisätehoa laihdutukseen kerran viikossa ja kehon koostumusmittauksen viikottain sekä mikä tärkeintä henkilökohtainen tsempparisi on puhelinyhteyden päässä ja lisäksi voit varata aikaa henkilökohtaisiinkin juttutuokioihin!Saat joka viikko kannustusviestejä ja ohjausta ja tukea kun sitä tarvitset Anulta joka itsekkin laihduttanut yli -50kg!Paikkoja on rajoitetusti joten toimi pian ja varaa valmenuksesi puh 050-5660035 vain 19e/vko eli alle saamasi lymfahieronnan hinnalla!!!Myös etävalmennus mahdollista mutta se ilman lymfahierontaa ja hiukan eri systeemillä.Ota rohkeasti yhteyttä 050-5660035!Yhdessä kohti Hyvän Olon Kesää 2015!

 

p.s Vertaistukiryhmä starttaa 13.1 klo 17.30.Siitä lisätietoa pian!:)