Nyt on touhuttu kovasti innolla Hyvinvointivalmennusten parissa ja eilen kokoontui taas ihana ryhmämme!:) Paljon on ollut intoa ja oivaltamista itse yrittäjälläkin ja kokoajan oppii itsekkin uutta!Yksi tärkeitä oivalluksiani on ollut että vain syömällä laihtuu ei nälkäkuurilla ja kun keho saa riittävästi terveellistä ravintoa se myös polttaa rasvaa tehokkaasti!Toinen oma oivallukseni on ollut se miten helposti saa loppuenlopuksi suositeltavat 200min liikuntaa viikossa kun koostaa liikunnan pienistä pätkistä, lisää tehoa lenkkiin nilkkapainoilla, sauvoilla tms ja luopuu selittelyistä kuten liukkaat kelit!Nastakengät on keksitty ja ovat loistava hankinta!!Ei tarvitse olla merkkikengät eli ei kalliskaan investointi ja sittenpähän ei ole sitäkään selitystä miksi ei voisi lenkkeillä tälläkin säällä!Itse vedin aamulla reippaan lenkin nilkkapainojen kera 39e nastakengillä enkä liukastellut peilijäälläkään yhtään!Todella suosittelen kaikille!Pois siis selitykset ja nyt ylös ja ulos omaa kehoa hoitamaan!:) Tänään oli myös ihania Hyvinvointivalmennus ja lymfa asiakkaita paljon hoitolassa ja aivan loistava bisnespalaveri aiheena hyvät rasvat!Loistava öljy siis tulossa myymäläämme myyntiin piakkoin, olkaahan kuulolla;)…

Näin viikonlopun lähestyessä jaan teille terveellisen herkkuvinkin johon raaka-aineet löydät myymälästämme ja kuvan näet tästä blogista eli Hunajainen mustikkapannari.Tämä on sallittu herkku ja terveellinen sillä tässä on paljon keholle hyvää tekeviä aineita.Valmistukseen tarvitset: Korvaa 2/3 osaa vehnäjauhoista kookosjauhoilla.Tee muuten kuten perus pannukakku mutta laita sekaan kuituja antamaan psyllium jauhetta ja halutessasi pinaattia tai kuivattua nokkosta esim..Laita uunipellille ja päälle mustikoita ja hunajaa.Tulee todella hyvää ja terveellistä!Tarkemmat ohjeet ja valmistusaineet löydät myymälästämme tai voit kysyä Anulta sp info@hyvanolonaitta.fi.Maukasta ja mukavaa viikonloppua!:)