Hienosti sujui radiohaastattelu ja niitä tuli sitten parikin:)!Sain heti myös mukavaa palautetta asikkailta.Ihmeen sujuvasti se puhe meni myös suorassa lähetyksessä, turhaa hermoilin ja kiva oli kertoa hyvinvointiasiaa joka on itseleni hyvin lähellä sydäntä ja hiukan myös firmastani ja tästä omasta hyvinvointimatkastani joka on ollut huikea ja jatkuu yhä!Nyt on ilo auttaa myös muita voimaan paremmin ja siksi tässä suunnittelenkin vetämieni ryhmien lisäksi myös hyvinvointiblogin perustamista mutta katsotaan;)…

Molemmat Hyvinvointi/Laihdutusryhmämme ovat startanneet niin live kuin whatsapp ryhmäkin ja kivasti on ollut väkeä mukana taas!Se on mahtavaa huomata!Nyt yhdesä matkataan kohti hyvän olon kesää 2016!:) Mukavammat ulkoiluilmatkin jo tulleet ja itse kovasti innolla odotan latujen aukeamista lähi pururadalla niin pääsee talviurheilemaan!Pirteitä pakkaspäiviä kaikille!:)