Nyt voit voittaa 5 ilmaista lymfahierontaa hoitolassamme osallistumalla asiakastyytyväisyyskyselyymme!Lymfahierontoja saa koko vartalolle, tässä kuvassa vain jaloille oleva osuus mutta on siis mahdollista valita mille alueelle kehossa hoidon haluaa!Todella suosittu hoito ja ihanan rentouttava,laittaa nesteitä kehossa liikkeelle ja verenkiertoa sekä laittaa aineenvaihduntaan vauhtia!Käykäähän osallistumassa ja myymälässä asioivat kun kerrotte osallistuneenne kyselyyn niin saatte vielä jotain kivaa pientä extraa;).Lämmin kiitos kaikille!:)

Osallistua voit täältä:

Käythän osallistumassa Hyvän Olon Aitan asiakastyytyväisyyskyselyyn alla olevan linkin kautta. Kyselyn tuloksia käytämme toimintamme ja palvelumme kehittämiseen. Vastanneiden kesken arvotaan viisi lymfahoitoa! Kyselyn toteuttaa Hämeen Ammattikorkeakoulun liiketalouden opiskelija. Vastaukset tullaan käsittelemään anonyymisti ja luottamuksellisesti, vaikka ilmoittaisit sähköpostiosoitteen arvontaan osallistumista varten. Vastausaikaa on tammikuun loppuun asti.

Linkki kyselyyn:

https://fi.surveymonkey.com/r/YF8CMML