Tämä on siis Hyvän Olon Blogi jota alan nyt pitämään monien ihanien asiakkaideni pyynnöstä.Täällä jaan teille hyvinvointi ja terveysvinkkejä joita itse olen katsonut toimivaksi ja kerron omasta hyvinvointimatkastani.Tämä siis on henkilökohtaiden blogi vaikka onkin firman sivujen yhteydessä.Virallinen firman blogi jossa kerron esim meille tulevista uutuuksista,firman tapahtumista ja kuulumisista jne löytyy yhä kohdasta uutiset.Täällä kirjottelen siis omia henkilökohtaisia mielipiteitäni ja mietteitäni jotka ei ole terveysväittämiä eikä asiantuntijamielipiteitä vaan ainoastaan omia ajatuksiani ja kokemuksiani.Jokainen voi toki halutessaan kokeilla joitain vinkkejäni mutta aina ensisijaisesti on oltava terveysasioissa yhteydessä omaan lääkäriin!

No niin eli aloitetaan Hyvinvointiblogi itselleni rakaalla aiheella eli liikunnalla!Tänään lenkkeilin aamulla ennen töihin menoa koirani Tyynen kanssa kevättalven auringossa nilkkapainot jalassa kuten lähes joka arkiaamu.Mietin miten valtavan määrän hyvinvointia liikunta antaakaan!Etenkin aamulla jos siihen on mahdollisuus niin suosittelen lämpimästi!Koko päivä alkaa paremmin!:) Itse olen ihan hurahtanut nilkkapainoihin!Niillä saa kätevästi lisätehoa treeniin lähes huomaamatta siispä suosittelenkin kaikille nilkkapainojen hankintaa!Niitä myy isot marketit ja omasta mielestäni 1kg nilkkapainot on juuri sopivat!Saa kätevästi treeniä jaloille ja pakaralihaksille ja jos mahdollista niin kannattaa hyödyntää lenkin ulkopuolellakin!Itse pidän joinain päivinä nilkkapainoja jopa töissä  ja siinä kävellessäni myymälällä tai hoitolalla tulee lisätreeniä ihan huomaamatta!Mutta huom muistakaa venytellä!!Itse olen ottanut tavaksi venytellä etenkin jalat joka ilta sängyssä!Jo 5min riittää kunhan sen tekee päivittäin!Kokeilkaahan:)!

Ruokavalio asioissa itse suosin Kiloklubia.Se on edullinen ja toimii mobiilissa alle 6e/kk ja on helppo ja nopea kopiointi toiminnon ansiosta kun sen oppii!Yhtä nopeaa ja helppoa päivittää kun tekstarin lähettäminen ja innostaa syömään oikein!Jos olet syönyt esim liian vähän kasviksia niin et saa kasvispallukkaa vihreälle jne!Punanen pallukka on huono,keltanen kohtalainen ja vihreä hyvä!Itselleni on tullut suorastaan positiivinen pakkomielle saada kaikki pallukat vihreelle ja yleensä aina saankin arkena kun niitä täyttelen.Vapaapäivisin en täyttele sillä itse uskon 80%/20% terveyssääntöön eli kun elää 80% terveellisesti voi pitää välillä myös sääntövapaan päivän kunhan sillonkaan ei laita överiksi ja olen huomannut että kun syö tasaisesti 3-4h välein ja oikein ei tarvetta ahmimiselle ja ylettömälle herkuttelulle edes tule!Itse olen elämäntaparemontillani laihtunut 54kg ja matka jatkuu vielä vähän vaikka laihaksi en edes halua.Tykkään olla muodokas mutta en lihava ja vyötärö onneksi onkin jo naisten normaali mutta reisistä koitan vielä hiukan rasvaa pois treenailla.Silti on jo aika hyvä olla ja ihan uusi elämä auennut!:) Tämä on ollut pitkä tie ja nyt haluan auttaa muita firmani Hyvinvointivalmennusten ja laihdutusryhmien kautta.

Täällä blogissa varmaan jaan jonkinverran myös reseptivinkkejä kun vauhtiin pääsen.Päivittelen tätä noin kerran viikossa.Kiitos teille jotka jaksatte lukea ja tsemppiä omiin projekteihinne!;)