Hieno viikko ollut!Tiistaina tehtiin lehtijuttu koskien Hunaja-Aitan 30v juhlavuotta ja kehitystämme.1.4 tulee Hunaja-Aitalle 30v ja hyvän Olon Aitalle eli hoitolamme aukeamisesta 4v.Siitä tehtiin kiva juttu Kaupunkiuutisiin joka julkaistaan nyt lauantaina 27.2.Tiistai-iltana matkasin Tampereelle Beauty and Stylist koulutukseen joka oli ihan mahtava ja innostava koulutus!!!Paljon opittiin ihon hoidosta ja toiminnasta ja ensi tiistaina taas jatkuu:).

Eilen oli hieno Hyvinvointi-ilta hoitolalla kun Hyvinvointiryhmäläisiämme ja muutamia asiakkaita kokoontui kuuntelemaan Hyninvointiluentoa jota fysioterapeuttituttuni Pia Sorsa kävi pitämässä.Puhuttiin suoliston hyvinvoinnista ja ihanista aloe vera tuotteista.Oli kyllä hieno ilta, lämmin kiitos mukana olleille!Aletaan yhdessä porukalla c9 puhdistuskuuri kun tulen takaisin Espanjan kodin lomalta maaliskuun lopulla;).

Huomenna vielä touhuan itse myymälällä ja hoitolalla mutta lauantaina reipas työntekijäni meri palvelee teitä myymälällä.Itse pidän 3vrk miniloman perheen<3 kanssa hiihdellen ja talvesta nauttien.Mukavia talvilomia kaikille!:)