Tällä viikolla on lähetelty urakalla nettitilauksia joita toistaiseksi lähinnä vakiasiakkaat tilaa puhelimitse kun en ole paljoa ehtinyt tuotteita tänne lisäillä.Tänään lisäilin muutamia ja laittelen pian lisää niin uudetkin asiakkaat voivat täältä katsella valikoimaamme.Tuotteita on satoja joten kaikkea en nettiin saa mutta yritän suosituimpia pian laitella.Uusi logo saatu valmiiksi myös tällä viikolla.Ihana kälyni<3 sen teki ja tuli hieno!Julkastaan kun ehditään.Myös markkinointisuunnitelma valmistuu hyvää vauhtia.Hoitolalla on vedetty innolla Hyvinvointiryhmää ja on ollut naisryhmiä tällä viikolla.Ystävänpäivätarjous voimassa enää muutaman päivän,siihen on moni tarttunut!;) Teemme yhteistyötä Ilolan maatilamatkailun kanssa ja nyt pystymme entistäkin paremmin tarjoamaan palveluita myös isommillekkin ryhmille.Meiltä myös monet kivat Tyky-ideat!Nyt on myös mahdollista tulla hoitoon ystävän tai ystävien kanssa ja kannattaa kysellä ryhmätarjousta niin räätälöimme mieluisan paketin toiveidenne mukaan.Mukavaa ystävänpäiväviikonloppua!;)