Hyvää kuuluu nyt Hyvän Olon Aittaan.Viimeisin tarkastus toi meille parhaan eli Oivallisen Oiva raportin joka päivittyy kuulemma viikon sisään julkiseksi.Myymälässämme on jo nähtävänä raportti jossa ennätys tulos eli kaikki terveystarkastajan tekemät tarkistuskohdat parhaassa mahdollisessa eli Oivallisessa!:) Nyt tiedän myös miten tarkkaan pitää laittaa kaikki jos lisäilee nettiinkin tuotteita jne.Ennen en tiennyt esim että hunajassa pitää nykyään olla tarkat ravintoselosteet jne.Nyt on kaikki viimesen päälle ja olipa kiva sada noin loistava raportti!:) Tarkastaja kertoi että nettiin se päivittyy siksi hiukan viiveellä että ehtii ensin saada rauhassa tiedon itse.Nyt on hyvä mieli siitä että tiedän tarkoin kuinka toimia ja sain siitä näin oivallisen palautteenkin!Hiukan kyllä kritisoin sitä miksi juuri meiltä monet asiat vaaditaan joita ei näköjään muilta mutta eiköhän ne muutkin seuraa esimerkkiä!Hiukan kyllä huvitti kun sanottiin että ei saa kirjoittaa esim appelssiinihunaja vaan pitää olla appelssiinilla maustettu hunajavalmiste ettei harhauttavasti kuluttaja luule että on mehiläiset käyneet appelssiinin kukissa.Miten voisi luulla kun kerran samassa yhteydessä kerrotaan että on omista mehiläisistä Hämeen alueelta?Eihän täällä appelssiinipuut kasva!:D Entäpä sitten rommihunaja, voiko siitä luulla että mehiläiset keräävät hunajat rommipäissään?:D No vitsi vitsi;)…Käytän jatkossa kiltisti tuota valmiste sanaa:).Burokratia on tarkkaa ainakin näin suomessa.

Tällä viikolla on hoidettu naisryhmiä hoitolalla ja lisää taas kouluttaudutaan.Sunnuntaaina aloitan 4 osaisen Byas beauty and stylist koulutuksen Tampereella ja sitä kautta tulossa lisää kaikkea kivaa kasvohoitoihin ja uutta laadukasta kosmetiikkaakin saatavaksi meiltä.Koulutuksesta saa myös todistuksen.Innolla odotan mitä kaikkea uutta kivaa koulutus tuo tullessaan ja lähden myös jatkokoulutuksiin!Mukavaa viikonloppua!:)

p.s Ensi ke terveysluento suoliston hyvinvoinnista hoitolalla!Kiinnostuneet ilmoittautukaa pikaisesti 050-5660035!Tilaisuus on maksuton.