Tässä uusi logomme jonka suunnitteli rakas kälyni koulutyönään!Aika kiva eikö vain?:) Tässä hiukan tietoa mitä logo edustaa:

Hyvän Olon Aitta
Suunnittelen logon Iittalalaiselle yritykselle Hyvän Olon Aitta.
Kuvaus yrityksen toimialasta

Hyvän Olon Aitta on luontaistuote- ja hunajamyymälä, sekä erilaisia hemmotteluhoitoja tarjoava luontaishoitola. Myymälän tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa luontaistuotteet, hunaja, hunajatuotteet ja muut mehiläispesän tuotteet, luonnonkosmetiikka, superfoodit, vitamiinit sekä korut. Hoitolan palveluvalikoimaan kuuluvat monenlaiset luonnonkosmetiikalla tehdyt hieronta-, vartalo-, kasvo- ja jalkahoidot.
Palvelulupaus

Yrityksen palvelulupaus on tarjota ainutlaatuisia hyvinvointiin, luontoon ja kauneuteen liittyviä tuotteita ja palveluita. Elämysten tarjoaminen luonnon ihmeiden äärellä.
Arvot

Yritys on perheyritys, jonka toiminta on jatkunut 1980-luvulta lähtien samoissa tiloissa Iittalan Lasimäellä. Yrityksen arvoihin kuuluvat perinteisten arvojen ja luonnon kunnioitus jo useamman sukupolven ajalta. Hyvän Olon Aitan yrityskuvaan liittyy vahvasti myös Alvar Aallon suunnittelema keltainen rakennus, sekä sitä ympäröivä pihapiiri, jota kutsutaan hunajapuistoksi. Miljöö tuo yritykselle vanhanajan pikkupuodin tunnelmaa.

 

Huomenna alkaa taas uusi viikko Hyvän Olon Aitassa ja se on täynnä hoitoja ja monenlaista hääräämistä.Torstaina kokoontuu myös Reko piiri Reilut Kuluttajat Iittalasta taas Hunajapuistossa ja viikonloppuna lähden kouluttautumaan lisää kasvohoitoihin.Myös uusi ihana kosmetiikkasarja tulossa sen tiimoilta.

Seuraavalla viikolla onkin sitten luvassa terveysluento suoliston hyvinvoinnista ja puhdistuskuurista.Kiinnostuneiden kannattaa varata pian paikkansa!Paikkoja rajoitetusti!Tilaisuus on maksuton!Tiedustelut Anulta 050-5660035 tai myymälästämme!