Monenlaista tohinaa kuuluu Hyvän Olon Aittaan.Hiukan jo valmistaudutaan kevääseen ja Hyvinvointiryhmät ja valmennukset pyörii kivasti ja sekä asiakkaiden että omakin hyvinvointi paranee kokoajan!:) On ollut mielenkiintoisia bisnespalaverejakin ja edessä muutamiakin koulutuksia niiden tiimoilta.Uutta kivaa siis luvassa myös;)!Ystävänpäivä lähenee ja sillon on syytä muistaa ystäviä!Ystävät ovat valtava voimavara ihmisen elämässä!Itselläni on kymmenkunta tosi ystävää joista valtaosa on kulkenut vierellä lapsesta asti ja aionkin muistaa heitä tänäkin Ystävänpäivänä.Nyt on huikea tarjous hoitolassamme eli kun muistat ystävääsi ihanalla kasvohoidolla ja lymfahoidolla niin saat itse saman hoidon ILMAISEKSI!!!Tämä tarjous on facebook tykkääjillemme 39e ja muille 45e.Tuohon hintaan siis saat kasvohoidon sekä lymfahieronnan hoitolassamme niin ystävällesi kuin itsellesikin!Voimme myös postittaa lahjakortin joka on voimassa 10kk.Voitte siis tulla hemmoteltavaksi joko yhdessä tai erikseen.Hoidot voi varata ja edun lunastaa puh 050-5660035 tai myymälästämme!Ihanaa ystävyys viikkoa kaikille!:)

 

p.s Löydät meidät facebookista nimellä Hunaja-Aitta myymälä 1.4.2012 alkaen Hyvän Olon Aitta