Näin kevättalvesta moni väsyy sillä ruuan ravintoarvot on vähissä ja pitkä talvi takana.Tänään itse mietin mistä siihen parhaiten apua ja itselläni auttaa ainakin ulkoilu aina valoisaan aikaan kun mahdollista.Sitä suosittelen lämpimästi!Toinen hyvä keino on syödä jotain luontaista ravintolisää joista aivan loistava on mehiläispesän ihmeaine siitepöly!Se on 100% luonnontuote ja sisältää valtavan määrän vitamineja luontaisessa muodossa!Urheilijat käyttävätkin siitä sanontaa “Luonnon sallittu doupping” sillä se ravitsee kehoa ja usein vitaminitankaus piristää.Itse käytän ja syötän perheellekkin päivitäin yhden teelusikallisen siitepölyä.

Jos kova väsymys ei lähde levolla ja vitamineilla on hyvä tarkistaa kilpirauhasarvot ja rauta-arvot.Matala rauta-arvo väsyttää.Itse käytän rautalisää usein näin kevättalvesta lisää virtaa tuomaan ja ympäri vuoden on hyvä muistaa D-vitamini lisä!Laadukaat ja luontaiset vitaminit löydät myymälästämme.:) Mukavia kevättalven päiviä, valoa kohti mennään!:)