Nyt on lomaviikkoni vierähtänyt ja olen palannut taas töiden pariin!Oli todella ihana loma vanhempieni<3 Espanjankodilla.Ilmat suosi ja nähtiin upeita maisemia!Oli mukavaa saada nauttia ajasta vanhempieni<3 kanssa.Käytiin hienossa kylpylässä johon tulee vesi Espanjan vuoristosta,oli upea flamencoilta ja kivoja markkinoita sekä lenkkeiltiin Välimeren rannalla huikean kauniissa miasemissa.Nyt on akut taas ladattu sesonkia varten ja oli mukava palata kotiin kun mies<3 oli täällä siivonnut ja kokaillut ja oli kiva nähdä taas ihania asiakkaitani!Reipas työntekijäni Meri oli myymälällä häärännyt kevätsiivousta:).

Toin tullessani myös hiukan kivoja uusia koruja,poiketkaahan katsomaan ja nyt kannattaa hakea pääsiäisen herkkupöytään ihanaa minttuhyytelöä lampaan kanssa ja tyrnihyytelöä juustojen kanssa!Mukavaa viikonloppua!:)