Nyt on todella hyvä fiilis ja onnellinen olo monesta syystä!Sain eilen tietää että tentti meni läpi ja valmistuin siis Beauty Stylistiksi eli ihon hoidon osaajaksi!Meiltä on jatkossa saatavana entistäkin laadukkaampia laitehoitoja ja ihonhoitotuotteita sekä tulossa myös terveysluentoja ihonhoitoonkin liittyen, olkaahan kuulolla;)..Myös ilmaisia demo näytehoitoja on saatavana 20.3 alkaen.Lisätietoja myymälältä tai puh 050-5660035.

Tänään oli huikean hieno päivä ja sain vakiasiakkaalta niin ihanan lahjan ja palautteen että ihan liikutuin!Hän oli itse maalannut mulle 3 kaunista perhostaulua ja halusi antaa ne mulle.Kysyin miksi niin sain vastauksen että “Oot niin ihana”.Olen kuulemma auttanut häntä ja halusi ilahduttaa.Todella onnistui!!Tuolainen palaute työstä on parasta mitä yrittäjä voi saada!Tuo on juuri se paras ja arvokkain palkka.Olen todella otettu ja onnellinen,lämmin kiitos Sari!:)

Kolmas asia mistä on todella hyvä mieli on se että tänään alko mun loma ja lauantaina matkaan espanjankodille palmujen alle.Tuona aikana lauantaina teitä palvelee myymälällä rakas mieheni Aki<3 ja muuten työntekijäni Meri paitsi tiistaina myymälä kiinni eli vain yhden päivän aukioloista poiketen kiinni.Mut tavoittaa tarvittaessa kiireellisissä tapauksissa puhelimella 050-5660035!Palaan viikon kuluttua sitten toivottavasti mukanani myös uusia kivoja koruja;)!Adios!;)