30v siitä kun vanhempani perusti Hunaja-Aitan ja 4v siitä kun mä laajensin toiminnan Hyvän Olon Aitaksi!Onni on tehdä työtä jota rakastaa .Tuo mehkutaulu on ollut seinällä 30v.Kyläläiset päivittei aikoinaan voiko tollasilla pörriäisillä elää kun sairaalamaailmassa rakastuneet vanhempani jättivät vakityönsä ja tekivät harrastuksesta ammatin.On niillä vaan 30v perhe elätetty ja vuosittain matkusteltukin ja nyt elää jo toinenkin sukupolvi eli mun perheeni vanhempieni nautiskellessa jo vähän eläkepäivistään Espanjankodillaan .🙂 Koko hieno perheyrityksemme historia kiteytyy tuohon mehiläishoidon vanhaan opetustauluun.Keräilijä tarjosi siitä mulle todella huomattavaa summaa jokunen vuosi sitten mutta vastasin että sitä en myy!Se on niin iso pala tätä hienoa historiaa.Se symboloi sitä kuinka kovalla työllä unelmista tulee totta ja kuinka mulla on nyt ilo tehdä työtä jota rakastan ja teen täydellä sydämellä<3!Oma kohta 16v tyttäreni Janina<3 kuulemma jatkaa sitten mun jälkeen.Aika näytää mutta tulee nyt kesällä jo hiukan kesätöihin ainakin;).

Perjantaina juotiin 30v juhlan kunniaksi kakkukahveja ja lämmin kiitos monille ihanille asiakkaillemme jotka poikkeili ja oikein kukkien kera!Mulla on todella ilo tehdä työtä jossa on noin ihanat asiakkaat,lämmin kiitos teille!:)

Viimeviikolla myös kouluttauduttiin taas lisää ja olin kivassa seminaarissa jossa ilokseni tarjoitiin kahvipullien sijaan herkullisia hedelmiä kahvin kera!Se miellytti kovasti tälläistä terveysfania kun  minä!:D Kävin myös lounassalaatilla aika osuvassa ravintolassa sillä ravintolan nimi oli Hunaja:D!

Viimeviikolla kokoontui taas myös Reko lähiruokapiirikin Hunajapuistossa.Tuleva viikko on myös kiireinen.Hyvinvointiryhmäme kokoontuu ja on muutamakin tärkeä kehityshanke palaveri.Sain myös kutsun mielenkiintoiseen koulutushankkeeseen jota kanssa harkitsen.Kerron lisää jos toteutuu;)…

Kovasti suunnitellaan kaikkea uutta myyntiin kesäksi.Mielellään kuulisimmekin teidän ihanien asiakkaidemme mielipiteitä mitä kaikkea uutta toivoisitte.Kertokaahan vinkkejä jos tulee mieleen;).Mukavaa keväistä viikkoa!:)

p.s Tyyne-koiran<3 kanssa metsäretkellä löysimme jo ensimmäiset leskenlehdet!Keväinen metsä tuoksui ihanalta!Menkäähän kaikki pian metsään nauttimaan luonnon heräämisestä!:)