Nyt kannattaa kaikkien suunnata katse ihoon pitkän talven jälkeen!Nyt on juuri oikea aika hoitaa talven kuivattama iho kuntoon ennen rusketuskautta.Vuodenaikojen vaihtelut on aika rankkoja iholle ja etenkin talven pakkasten jälkeen iho on tehokosteutusta vaille!Meiltä löytyy aivan ihana tehokosteuttava Kasvohoito jolla ihon kosteusarvoa voi nostaa merkittävästi!Ennen hoitoa ja hoidon jälkeen tehdään ihon kosteusarvon mittaus ja siinä nähdään kuinka ihon kosteusarvo hoidolla nousee.

Kotihoito on kuitenkin kaiken a ja o!Onhan sinulla jo hyvä yövoide?Yön aikana iho korjaa itse itseään ja tarvitsee tehokasta kosteutusta.Aivan loisto tuote on Bee Venom voide jota saa täältä sivuiltamme sekä mymälästämme.Voide on todellinen antiage voide ja viimeksi tänään sai loistavaa palautetta myymälässämme!Vaikuttavana aineena on mehiläispesän tuotteita jotka stimuloi ihon korjaamaan itse itseään!Kosteutus ja yövoide on hurjan tärkeää mutta entäpä siten päivällä mitä iho silloin tarvitsee?Ennenkaikkea suojaa ja etenkin nyt keväällä!UV säteet aurinkoisena päivänä ovat iholle armottomia ja vanhentavat ihoa.Onhan sinulla jo päivävoide jossa UV suoja??Jos ei niin kannattaa äkkiä hommata ja jo kevättalvella,mielellään ympäri vuoden!Meiltä löytyy myymälästä loistava tuote etanavoide jossa on suojakerroin 20 ja tänään juuri tilasin luomu aurinkovoiteita jopa 50 suojakertoimella!

Kasvojen lisäksi on hurjan tärkeää muistaa hoitaa kaula ja decoltee eli voiteet myös kaulalle!Ihoa kannattaa hoitaa myös sisäisesti hyvillä rasvoila ja riittävällä veden juonnilla.Sisäiseen hoitoon on myös olemassa tehokas kauneusjuoma Beauty Shot jota löydät myymälästämme.Siinä on iholle tärkeitä aineita C-vitaminia,kolageenia ja hyarylonia jotka hidastavat ihon ennenaikaista vanhenemista.Käytän ja suosittelen!Loistava tuote iholle on myös saunahunajamme.Hunaja kosteuttaa ja suojaa ihoa samalla kun nautit löylystä.Hemmotelkaa ihoanne näin keväällä ja ulkoilkaa paljon!Nautitaan kevät ilmoista!;)