Tänään halusin kirjoittaa teille tärkeästä aiheesta jonka olen itsekkin älynnyt vasta ihan hiljattain.Se aihe on ihonhoidon merkitys ja miten arvokasta ihoamme tulisi hoitaa?Monille on tuttua esimerkiksi ihon kuivuminen etenkin näin pitkän talven jälkeen.Vaihtelevat vuodenaikamme ovatkin haaste iholle!Muistattehan kaikki suojata ihonne kevätauringolta aurinkovoiteella tai ainakin päivävoiteella jossa UV suoja??Tilasin juuri myymäläämme ihania luomu aurinkovoiteita jopa 50 suojakertoimella ja itse alan käyttää niitä!Hoitavia päivävoiteita 20 kertoimella löytyy myös ja tilasin myös BB voidetta jossa suojakerroin myös!

Moni ei tule ajatelleeksi asiaa mutta eniten ihoamme vanhentaa UV säteet ja elämäntavat.Vanhenemista voi kuitenkin hidastaa monilla keinoilla joista tärkeä on juurikin ihon suojaaminen!Toinen tärkeä on riittävä veden juonti ja kolmas on hyvien rasvojen nauttiminen ruokavaliossa.Myös terveellisellä ruokavaliolla ja riittävällä levolla on iso merkitys!Liikuntakin on iso asia koko ihmisen terveydelle ja myös iholle tekee hyvää ulkoilua jne mutta mitä muuta voisimme ihomme hyväksi vielä tehdä?

30v iässä alkaa ihmisen hyarylonin ja kolageenin tuotanto laskea ja tästä syystä ihminen huomaa ensimäiset ilmejuonteet juuri tuossa iässä yleisemmin.Hoitamalla ihoaan voi parantaa ihon kykyä sitoa kosteutta esim hyaryloni seerumeiden avulla.Ongelma kuitenkin on että käsin ei päästä kun ihmisen ihon ensimäiseen kerrokseen joka on kuolutta ihosolukkoa ja ravinteet ja kosteus olisi tärkeää saada toiseen ihokerrokseen asti.Voiteet lähinnä vaan suojaavat ihoa ja kun ihon kuntoa oikeasti halutaan parantaa pitäisi päästä juuri tuonne pintaa syvemmälle.Onneksi kehittynyt teknologia on sen nyt mahdollistanut!:) Meillä on siihen aivan loistavat laitteet hoitolassamme joila teemme hoitoja teille sekä myymme halukkaille tätä loistavaa laitetta myös kotikäytöön!Hoidon aluksi mitataan kivuttomalla mittarilla asiakkaan ihon pinnasta ihon kosteusarvo jotta selvitetään lähtötilanne ja voidaan näyttää miten kosteusarvo nousi hoidon myötä.Sitten tehdään tehokas kasvohoito puhdistuksineen,kuorintoineen ja tällä laitteella tehoseerumit jossa luontaista levästä uutettua kollageenia ja hyarylonia jota siis iho itsekkin tuottaa imeytetään ihoon.Hoito on täysin kivuton ja miellyttävä ja samalla voit rentoutua ihanassa lymfahierontalaitteessamme joka tekee rentouttavaa paineluhierontaa joko jaloile tai vartalolle.Kasvohoidon lopuksi laitetaan tehokkaat voiteet ja tehdään hetki Intialaista pää- ja kasvohierontaa sekä mitataan kosteusarvo uudelleen jotta näet tuloksen.Tervetuloa hemmoteltavaksi!;) Ajan voi halutessaan varata 0505660035!Hinta hoidolle on nyt tarjouksessa vain 42e, Facebook tykkääjillemme vain 39e!

Myymälästämme löydät myös ihon juonteiden ja silmänympärysten täsmähoitoon hyarylonikyniä.(kuvassakin) Niillä voi ihoa tehokkaasti täsmähoitaa kotisohvalla!

Miten muuten sitten ihoa voisi hemmotella talven jäljiltä?Ainakin itse suosin erilaisia ihania naamioita ja yksi aivan loistava ihon kosteuttaja on saunahunaja!Paljon ihanaa hemmottelua iholle löytyy ihan ruokakaapista!Viikottain kannattaa kuoria iho ja etenkin näin keväällä kiinnittäkää huomiota kuorintaan niin saatte tasaisen rusketuksen!Nautinnollisia kevätpäiviä kaikille!:)