Tämän viikon hyvinvointiblogini aihe on itselleni tärkeä aihe eli luonnonmukaisuus myös kosmetiikassa. Moni ei sitä tule miettineeksi miten paljon iholle laitettavissa tuotteissa on kaikkea joka imeytyy ihomme kautta elimistöömme. Siksi haluan tällä kirjoituksellani saada teidät ajattelemaan myös tätä tärkeää asiaa koska se ei useinkaan tule mieleen arjen kiireiden keskellä.

Itse olen niitä naisia jotka haluaa käyttää paljon kosmetiikkaa ja meikkejäkin. Silti tahdon että ne ovat mahdollisimman luonnonmukaisia ja olenkin pitkään etsinyt myymäläämme luonnonmukaista mutta edullista luonnonkosmetiikkasarjaa ja nyt sen viimein löysin!Hyviä ovat olleet aikaisemmatkin mutta paljon hintavampia. Paljon kuulen töissäni asiakkailta että iho on alkanut voimaan paremmin kun on siirtynyt luonnonkosmetiikkaan ja yksi tärkeä asia on se että itse ainakin käytän luonnonmukaista shampoota jo siksikin että sen lisäksi että sen ansiosta hiukseni ovat paremmassa kunnossa kun vuosiin suojelen siinä myös arvokasta luontoa!

Entäpä sitten deudorantti esim? Itse käytän siinä ehdottomasti luonnonmukaista vaihtoehtoa joista montaa hyvää myyn.Monissa kaupan deudoranteissa on jopa alumiinia ja entäpä sitten antiperpirantit?Ne vasta kovia aineita ovatkin koska ne estävät hikoilua ja ihmiskehohan hikoilee poistaakseen kuona-aineita ja jos se estetään voi jokainen päätellä mihin ne kuona-aineet jää..Kehoon tietenkin ja kovat kemikaalit lähellä herkkiä imusolmukkeita voivat olla myös yhteys rintäsyöpäriskiin näin olen kuullut ja mielestäni ihan järkeenkäypää ja siksi itse käytän ja suosittelen luomudeudoranttia.

Voiteita meillä on pitkään ollut laaja valikoima mutta nyt tuli monia lisää ja myös ihania luonnonmukaisia meikkivoiteita,peitevoidetta ja ensiviikolla saapuu puutereita ja ripsivärejä. Myös aurinkovoiteista tuli luonnonmukainen aurinkovoide jopa 50 suojakertoimella ja tulee myös 30 kertoimella ja sitten saapui myös aivan ihana BB voide 20 suojakertoimella johon itse ihastuin kovasti!

Aurinkovoide on myös tärkeä olla luonnonmukainen mutta tehokas sillä olen kuullut että monet kaupan aurinkovoiteet ovat niin kemiallisia että saattavat sotkea jopa hormonitoimintaa! Meikeissä olen tarkka etenkin iholle laitettavissa.Väitetään että nykymeikit ei tuki iho huokosia mutta itse kyllä siinäkin tahdon valita mahdollisimman luonnonmukaisen joita nyt uudet meikkivoiteemme ja ensiviikolla saapuvat puuterit on.Toukokuussa saadaan myös luonnonmukainen meikkipuuteri 30 suojakertoimella. Olen itse näistä luonnonmukaisista tuotteista aivan innoissani! En silti ole ääripää ihminen vaan voin meikata perus meikeilläkin vaikka juhliin mutta arkena suosin luonnonkosmetiikkaa ja suosittelen sitä kaikille.Kyllä luonnosta löytyy mitä ihminen tarvitsee<3. Mukavaa viikonloppua!:)