Tällä viikolla on tehty monenlaisia hoitoja hoitolalla ja myymälässä on käynyt kivasti myös Kiinalaisia turisteja.Keskiviikkona kokoontui taas ihana Hyvinvointi/laihdutusryhmämme ja päätettiin aloittaa muutamien asiakkaiden kanssa yhdessä 9päivän puhdistuskuuri näin kevään kunniaksi eli c9 ohjelma johon tuotteet ja ohjeet kauttamme saatavilla!Kevät on loistavaa aikaa tehdä pieniä terveellisiä puhdistuskuureja.

Torstaina oli mielenkiintoinen palaveri jonka seurauksena selvisi että mut on valittu mielenkiintoiseen koulutusprojektiin johon saadaan hiukan EU:n kautta tukeakin jolloin vuoden hieno koulutus sisältäen pari opintomatkaa kotimaassa ja yhden opintomatkan Tanskaan on yrittäjälle hieno mahdollisuus ja olen tosi tyytyväinen että sain kutsun noin hienon kuuloiseen projektiin!Lähden tietenkin ilolla mukaan kehittämään itseäni ja yritystäni!:) Iltasella torstaina ajeltiin Tampereelle hakemaan henkilökohtaisesti mun ihon hoidon sertifikaatti.Kiva että nyt sekin suoritettu.

Luin tällä viikolla myös hienon koulutyön jonka ammattikorkeakoulun opiskelija teki firmastani ja oli ilo huomata että asiakaskyselyyn oli tullut palautetta että asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä tai melko tyytyväisiä tuotteisiimme ja palveluihimme.Tyytymättömyyttä ei osoittanut kukaan mutta kehitysideana annettiin hyvä vinkki että oltaisiin yhtenä päivänä viikossa pidempään auki kun hoitolan vilkkauden takia se ei jokapäivä ole mahdollista.Suunnitelmissa onkin kesän jälkeen aloittaa yhtenä päivänä olemaan pidempään auki.Kesällähän olemmekin jokapäivä 10-17.Katsotaan kesän jälkeen!Antakaa ihmeessä aina vinkkejä mitä toivoisitte sillä haluamme palvella asiakkaitamme niin hyvin kuin osaamme.

Myös jalkahoitajamme Elsi teki jalkahoitoja hoitolalla tällä viikolla ja meillä alkoi käydä myös Kalevalainen jäsenkorjaaja jos jollain joskus tarvetta niin hänenkin käyntikortejaan saa myymälästämme.Mukavaa viikonloppua kaikille!:)