Nyt on häärätty kovasti hierojamme Mirkan kanssa hoitolalla.Mirka on mulla työharjoittelussa ja tarjoaa nyt ihania hierontojaan joten käyttäkääpä tilaisuus hyväksi!Todella hyvä hieroja,suosittelen!:) Jatkossakin tekee keikkaa meille mutta nyt käytettävissä päivittäin.Kannattaa hyödyntää.Hieronta on myös hyvä Äitienpäivälahjaidea!Meiltä nyt ihanat LAHJAKORTIT ÄIDILLE!Voi tilata joko puhelimitse 0505660035 ja postitamme tai poiketa myymälällemme hakemaan. Saatavana myös lahjakortteja moniin ihaniin Kasvohoitoihin.

Huomenna avaamme myös pienen kivan kahvinurkan myymälään.Voi istahtaa rauhassa kahville ja katsella vaikka samalla mitä mehiläisemme touhuaa lasipesässään.Myymäläänkin tulee huomenna taas lisää suosittuja Beauty Shot juomia ja monenlaisia luontaistuotteita, myös suosittua vehnänalkioöljyä ja monia vitamineja.Huomenna pääsemme myös testailemaan ihania uusia Laveran luonnonmeikkejä ja jos ne on hyviä niin niitä tilaamme ison valikoiman ennen kesää:).Odotan itse innolla ja uskon että ne on hyvä uusi lisä myymäläämme.

Myymälästämme löydät monia kivoja lahjaideoita Äidille joten poiketkaahan!;)