Nyt voin ilokseni kertoa teille että myymäläämme on saapunut aivan ihana uusi luonnonkosmetiikkasarja jossa raaka-aineena on manukahunaja!Kuten kuvasta näkyy pakkauksetkin ovat todella kauniit ja hunajaiset!Ihana hunajan tuoksu tuotteissa ja löytyy monenlaista tuotetta.Löytyy myös päivävoide suojakertoimella 30.Sitä itse käytän ja todella suosittelen!Myös ihana kosteuttava kasvonaamio tuntui todella hyvältä iholla.Näissä tuotteissa on lisäksi suht edullinen hintakin joten nyt kannattaa tulla shoppailemaan ihania ihonhoitotuotteita;)!Mirkan kanssa häärätään hoitolalla ja myymälällä tämäkin viikko ja huomenna ke ja perjantaina pitkät illat eli palvellaan iltamyöhään kun pirautat ennen tuloasi niin ei olla hoidoissa kiinni 050560035.Kiireistä mutta kivaa kevät meininkiä kuuluu siis Aitalle!:)