Nyt on myymälästämme saatavilla ihanat Bee Venom tuotteet!Todella suosittu sarja jonka vaikuttavana aineena mehiläismyrkky joka stimuloi ihoa itse korjaamaan itseää ja on todella hoitavat loisto tuotteet!Hintakin todella kohtuullinen!Olen itse aivan innoissani näistä!

Tälläviikolla on tullut myös muutakin uuta ja yksi mistä myös olen todella innoissani on meille myyntiin tullut hopeavesi!Hopeavesi on loistava tuote niin kasvovetenä,suuvetenä,luomu deudoranttina kuin kaikkien pintojen desinfiointiin luonnollisesti jne!Tappaa bakteereja ja loistava esim akne iholle,psoriin jne!Todellinen moni tuote ja hintakin vain 12,90e!Myös lisää luomu meikkejä saatiin:).

Viikko on ollut kiireinen ja pitkää päivää on painettu hierojamme Mirkan kanssa.Huomenna on lasinpuhalluksen MM-kisat Lasikeskuksessa ja siis varsin tärkeä päivä myös meille pikkupuodeille!Mukavaa viikonlopua!:)