Nyt halusin kirjoittaa teille aiheesta jota itsekkin vasta opiskelen eli kaiken kiireen ja välillä kaaoksenkin keskellä hetkestä nauttimisesta ja rentoutumisesta.Nyt on Suomen upea luonto kauneimmillaan!Omenapuut ja luumupuut kukkii omallakin rakkaalla kotimäelläni ja tänään huomasin kun tulin Tyky-päivää naisryhmälle pitämästä että se hetki kun kauniista kukkivista puista ja kevään tuoksuista pitäisi nauttia on nyt!Jos vaan kiireellä koheltaa ja suorittaa asioita projektista toiseen ei ehdi koskaan pysähtyä ja nauttia ja moni kaunis hetki kiitää ohitse!

Opetellaan siis välillä pysähtymään ja rentoutumaan vaikka on vielä ne sata asiaa tekemättä.Katsellaan ympärillä,haistellaan kesän tuoksuja ja tunnustellaan miltä ruoho tuntuu varpaiden alla.Otetaan vaikka viltti ruohikolle ja jumpataan ja venytellään kehoa kauniin luonnon keskellä.Tämän aion ainakin itse toteuttaa heti su vapaapäivänäni.Tartutaan hetkiin ja koetaan luonon kauneus ja voimaannutaan!Nyt on siihen huippu hetket Suomen upeassa luonnossa joten sinä uraohjus,kotiäiti tai isä jne nyt hetkeksi stop ja vaikka kahvi tai teemuki käteen ja ulos nauttimaan kunka kaunista kevät on!Ihanaa viikonloppua ja nauttikaa hetkistä!<3