Hyvän Olon Nallen<3 kanssa otettiin vähän mainoskuvia kun Hunajapuisto oli kauneimmillaan omenapuiden ja kirsikkapuun kukkiessa.Lammen rannalla oli mukava kuvailla Nallen<3 kanssa. Aittaan kuuluu hyvää ja aika kiireistä kun kovasti koitamme valmistautua kesäsesongin alkuun ja paljon tulee uutta tavaraa. Koko Lasikeskuksen kesän avaus on 11.6 la ja siitä alkaa sitten kesäsesonki.Sillon saapuu myös Hunajapupumme Honey<3 Hunajapuistoon ja Hyvän Olon Nalle<3 alkaa seikkailla taas lasten ilona Hunajapuistossamme.

Viimeviikolla taas kouluttauduinkin lisää ja olin hotellissa yötä Tampereella.Paljon opin taas lisää.Äitini<3 hoiti sillävälin myymälää.Nyt tulevalla viikolla olemme myös mukana kesätapahtumassa Hämeenlinnan torilla torstaina 2.6 klo 13-17.Tervetuloa moikkaamaan!:) Meri palvelee teitä myymälällä torstaina ja minä Hämeenlinnan torilla. Mukavia kesäpäiviä!:)