Valolla on suuri vaikutus hyvinvointiimme!Täällä pimeässä pohjolassa on talvi niin pitkä että nyt kun kevätaurinko paistelee suosittelen todella että olkaa ulkona niin paljon kuin mahdollista!Aurinko on tärkeää myös D-vitaminin tuotannollemme.Jo 15min auringossa kasvot ja decoltee paljaana käynnistää tuon tärkeän vitaminin tuotannon.Valoisa aika täällä Suomessa on kuitenkin niin lyhyt että suosittelen kaikille D-vitaminilisää.

Itse nautin tänään vapaapäivästä perheeni<3 kanssa olemalla koko päivän ulkona!Oli upea ilma!Kuvassa istumme aurinkoa ottamassa tyttöni<3 ja kissani<3 kanssa kotimäellämme.Linnut lauloi,perhoset lenteli ja ruoho tuoksui!Kevät on kauneimmillaan,nyt kannattaa nauttia!Myymäläämme saapui menneellä viikolla hyviä uusia vitamineja muunmuassa tuota tärkeää D-vitaminia ja monia luomu aurinkovoiteita ja luomu meikkejä.Muistakaa suojata iho auringolta sillä niin ihana kun aurinko onkin on se yksi merkittävimpiä ihoa ennenaikaisesti vanhentavia tekijöitä.Tärkeää on myös käyttää aurinkolaseja!Nauttikaahan kevätauringosta ja kauniista luonnosta!Jo pelkkä ulkona olo ja luontoon lähteminen on terapeuttista saati nyt kun on niin kaunista!:)