Lämpimästi tervetuloa Kesäsesongin avajaisiimme lauantaina 11.6 klo 10-17. Paljon ohjelmaa kaikissa Lasikseskuksen puodeissa ja meillä saapuu taas kesäksi Hunajapuistoomme suloinen Hunajapupumme Honey<3. Myös Hyvän Olon Nalle<3 alkaa taas seikkailla Hunajapuistossa lasten ilona. Näet meillä myös elävät mehiläiset touhuamassa lasipesässään kuten aina ympäri vuoden mutta nyt näin kesällä mehiläispesä on erityisen mielenkiintoinen katsella. Koko avajaispäivän ajan meillä voit myös osallistua arvontaan jossa voi voittaa niin tuotelahjoja mymäläämme kun lahjakortteja hoitolaammekin.Myymälässä paljon myös uusia tuotteita. Kaikissa Lasikeskuksen puodeissa jotain pientä kivaa ohjelmaa, kesätarjouksia jne sekä poniratsastusta lapsille. Alueelta löytyy myös hieno naivistinen taidenäyttely. Lämpimästi tervetuloa kesäiseen Hunajapuistoon ja Iittalan Lasikeksukseen!

p.s Siirrymme kesäaikaan aukioloissa aina sesongin avajaispäivänä eli lauantaista alkaen on myymäläkin koko kesän (koulun alkuun asti) avoinna jokapäivä 10-17 ja hoitola ajanvarauksella aamusta iltaan. TERVETTULOA!:)