Nyt on ollut niin kiireinen kesäsesonki että ei ole paljon ehtinyt kotisivuja päivitellä ja hyvinvointiblogin päivittelyssäkin aktivoidun taas kun nämä pahimmat kiireet helpottaa sillä haluan kirjotella ajatuksella niitä enkä vaan pikaisesti.Ihan mukavasti mulla kyllä yrittäjäksi on vapaita kun reipas työntekijäni Meri hoitaa paljon myymälää ja 16v tytöni Janina<3 on myös nyt kesätöissä apunani muta kesällä haluan vapaat pyhittää perheelle<3 ja ystäville<3 niin en sillon perehdy työasioihin. Myymälässä on käynyt mukavasti rentoja lomalaisia eikä hoitolankaan kiiret ole vielä kunnolla helpottaneet vaikka kesällä usein hoitolapuoli rauhottuukin. Paljon on hoidettu ryhmiä ja pariskuntiakin jotka saapuvat mökeilleen.

Monenlaista uutta on tullut taas myymälään, esim ihanaa suklaista vartalokuorintavoidetta joka on oma tuotteemme ja lisäilen sen nettikauppaankin kun ehdin ja myös aloeverapohjainen kuorintavoide. Koruja on tullut uusia ihanin kesäisin aihein ja uutta hunajaa saadaan pieni erä myymtiin jo nyt tulevalla viikolla. Myös uusia ihania konjac kasvosieniä on saapunut ja niitä suosittelen kyllä lämpimästi kaikille ihon tehokkaaseen puhdistukseen! Eron todella huomaa kun luonnon sieni poistaa meikin ja lian todella ihohuokosista asti! Itse olen rakastunut myös uuteen Bee Venom Kasvonaamioomme joka kihelmöi ihanasti iholla jolloin oikein tuntee kuinka se vaikuttaa! Kohta menen saunaan ja laitan sitä ennen tuon ihanan naamion joka saatavana niin myymälästämme kuin täältä nettikaupastammekin;)!

Juhannus me nautittiin luonnonrauhaisella Hyvän Olon Mäellämme paljuillen ja grillaillen ja kesäyössä huvimajallamme tunnelmoiden. Nyt on kesä jo puolessavälissä, ajatella! Jasminipensaat kukkii kauneimmillaan nyt meillä Hyvän Olon Mäellä ja tuoksu on huumaava!! Kesä on nyt kauneimmilaan ja päivä pisimmillään! Nautinnollisia kesäpäiviä kaikille!:)