Aivan loistava 100% luonnonmukainen ammattilaiskosmetiikkasarja löytynyt myymäläämme myyntiin ja hoitolassamme tehdään hoitoja näillä huippu tuotteilla! Phyt´s oli luomua jo kauan ennen kuin se oli muotia!:) Sarja on kehitetty jo 40v sitten ja ja se on luomu sertifioitu. Sarjaan kuuluu myös meikkejä ja esim puuteriin olen itse kovasti tykästynyt!On tärkeää etenkin iholla käyttää mahdollisimman luonnonmukaisia tuotteita.Myös kasvovesi ja puhdistustuotteet tuntuivat ihanilta kun eilen niitä testailtiin.Teen teille alkusyksyyn sitten jonkun kivan kasvohoitotarjouksen tästä niin pääsette tutustumaan.

Olen päättänyt viedä hoitolamme ja myymälämme linjaa entistäkin enemmän luonnonmukaiseen suuntaan sillä uskon itse vahvasti että luonnosta löytyy kauneuteen ja terveyteen valtavasti mitä ihminen tarvitsee kun nykyihminen vain osaisi ne hyödyntää.Eilen tein tyttäreni<3 kanssa kauneushoitoja saunassa omasta pihasta kerätyillä villiyrteillä ja opetin tyttöäni<3 hyödyntämään luonnon aarteita.Esim nokkonen,koivunlehdet,siänkärsämö,ruusu jne ovat loistavia kauneuden hoidossa.Perehdyn näihin villiyrttijuttuihin lisää ja pidän ehkä tulevaisuudessa hyvinvointiluentojakin myös niistä;).

Myymälälle kuuluu nyt sesongin tohinaa.Tytär<3 on ollut apunani ja kovasti on tehty niin hoitoja kun taas tuoreita mehiläisvahavoiteitakin.Isäni<3 on ahertanut mehiläispesillä ja äiti<3 valmistushallila uuden hunajan parissa ja nyt onkin monenlaista purkkia uutta hunajaa myymälässämme.Myös uusia voiteita ja hiukan korujakin on saapunut.Tervetuloa poikkeamaan!:)