Niin palataan arkeen,kuriin ja järjestykseen monissa perheissä lomien jälkeen!:) Niin meidänkin perheessä ja isäntä aloitti tänään työt.Mä olen yrittäjänä vaan puolilomaillut eli ollut paljon vapailla mutta lomaillut kuitenkin ja on kyllä tullut nautittua!Toivottavasti tekin ihanat asiakkaamme olette saaneet ladattua akkuja syksyn pimeitä varten!Vaikka eipä silti kyllä mun mielestäni arkeen paluukin kivaa on!Oikein jo kaipasin kuria ja järjestystä elämään!:)Viimesenä viikonloppuna paljuiltiin perheen kanssa kotimäen kylpytynnyrissä ja herkuteltiinkin niin että nyt keho jo tahtookin takasin terveelliseen elämään!Muutama kesäkilon pirulainenkin pääsi hiipimään mutta onneksi vain muutama ja kun niiden kimppuun heti tarttuu niin ne lähteekin liukkaasti!Joko te olette ottaneet ruokavaliossanne tsempin?:)

Tänään lenkkeiltiin kovasti Tyyne-koiramme kanssa ja iloksenne voin kertoa että suosittu Hyvinvointi/Laihdutusryhmämme aloittaa taas syyskuun ensimmäisenä keskiviikkona 7.9 ke klo 17.30!Tervetuloa kaikki mukaan!Paikkoja rajoitetusti joten ilmottaudu pian mukaan!Ilmottautua voit 0505660035 tai myymäläämme!Ryhmä on yhä ilmainen vertaistukiryhmä.Kerron ryhmästä lähemmin täällä tarkemmin.

Itse aloitin nyt 6vko tiukan ruokavalion ja treenikauden ja laitoin itselleni pienen porkkanankin jaksaa eli varattiin Wienin loma lokakuulle.Siinä motivaatiota taas jaksaa!Asettakaa itsellenne jokin mukava palkkio ja tavoite ja lähtekää reippain milein kulkemaan arkea!Nauttikaa syksyn tuoksusta ja uusista haasteista ja hoitakaa hyvin itseänne!Arjen alkuun mulla on ollut tapana ottaa myös puhdistuskuuri ja sitä susoittelen lämpimästi kaikille kesän herkuttelujen ja juhlienkin jälkeen.Monia hyviä tuotteita aina Detox tipoista yrttiteehen ja moniin puhdistuskuureihin löydät myymälästämme ja autan ja tuen sinua mielellään alkuun!Kysy rohkeasti apua jos tarvitset ja oikein ihanaa arkeen paluuta ja tsemppiä toivon kaikille!:)