Nyt on iloisia uutisia teille eli sain mahdollisuuden lähteä oppisopimuksella taas itseäni lisää kouluttamaan eli kauneudenhoitoalan koulutusta tällä yrittäjällä luvassa aina vaan lisää ja eilen sain tietää että Yritysjohtajan Erikoisammattitutkinto johon myös olen oppisopimuksella lukenut on enää yhtä kehittämisprojektia vaile valmis eli näyttökokeet meni hienoin arvosanoin läpi!:) Eilen oli myös hyvä liikeneuvottelu Könnölän Matkailutilan kanssa. Könnölä sijaitsee meitä lähellä ja kauniissa järvimaisemissa.Nyt on mahdollista sellainenkin hyvinvointimatkailu meille että majoittuu Könnölän hienoihin mökkeihin joissa mahdollisuus savusaunaan jne ja me voime tulla sinne tekemään ihania hemmotteluhoitoja tai sieltä voi poiketa meille saamaan monia hoitoja.Kannattaa kysyä tarjousta ja tämä on loistava idea esim pikkujouluaikaan jos haluaa järjestää mukavan naistenillan!Könnölässä on myös hieno juhlatila jossa voi järjestää vaikka häät!Katso lisää www.konnola.fi !

Tänään tuli myös uusia tuotteita esim luomu deudorantteja ja herkän ihon voiteita.Poiketkaahan myymälälle ja ihania syyspäiviä!:)