Nyt kuuluu todella hyvää! Yrittäjän omat kauneusalan jatko-opinnot sujuvat hienosti ja kokoajan opitaan uutta! Olen valtavan innoissani! Olen siis aiemmalta koulutukseltani luontaishoitaja ja paljon kursittanut itseäni kauneusalan muunmuassa Beaty Stylistiksi, kasvohoitoja, monia vartalohoitoja jne ja lisäksi hoitolaani on tehnyt keikkaa koulutettu hieroja, erikoisjalkahoitaja ja kosmetologi. Nyt kuitenkin opiskelen myös itse kosmetologiksi ja valmistun ennätysajassa eli jo ensivuoden aikana kun sain niin paljon hyväksilukuja aiemmista opinnoista! Sain aivan loistavan mentorin Hanna Niskasen joka toimii Hämeenlinnan Artemis city spassa. Hänellä on Studio Kaunis Sinä niminen yritys ja hän on loistava kosmetologi ja on kunnia että juuri hän on mentorini! Opiskelen oppisopimuksella Valkeakoskella VAAO:ssa ja olen siis oppisopimuksella omassa yrityksessäni. Mulla on aivan loistava opettaja Minna Uusi-Mikkola ja hänen opissaan käyn hoitoja harjottelemassa 2-4 päivää kuussa ja muuten etäopiskelen oman työni ohessa. Jatkossa voin siis tarjota teille rakkaat asiakkaani entistä kattavampia palveluita. Ensiviikolla saan lopullisen opin kulmien ja ripsien värjäämiseen eli sitten alan tehdä myös niitä. Tällä viikolla teimme ihania kasvohoitoja kasvoille ja decolteelle. Vaikka kasvohoidot ovatkin jo tuttu juttu oli silti hienoa opiskella rautasen ammattilaisen ohjauksessa.Jatkossa siis entistä laajempia ja parempia kasvohoitoja tulossa;).

Koulupäivät 2-4 päivää kk pidän näin sesongin ulkopuolella myymälää kiinni. Pahoittelen tätä ja lupaan palvella teitä myös aukiolojen ulkopuolella vaikka ilta-aikaankin kun soitat 0505660035 mutta jotta voin kehittää itseäni ja parempia palveluita teille niin kiitän ymmärryksestä. Täten saamme meille lisää ja parempia palveluita hoitolaan ja myymäläänkin on luvassa uusia tuotesarjoja ja kaikkea kivaa tämän myötä.

Hyvinvointi/ Laihdutusryhmämme kokoontui taas tällä viikolla ja homma ryhmäläisillä etenee ja taakka kevenee ihanalla naisenergialla! Aittaan kuuluu siis varsin hyvää. Poiketkaahan ja voikaa hyvin<3!