Monenlaista syystouhua kuuluu nyt Aitalle.Lauantaina olin mielenkiintoisella Mehiläisvahavoidekurssilla oppimassa lisää voiteiden tekoa.Oli mielenkiintoinen kurssi ja opin monta uutta asiaa. Äitini hoiti sillävälin myymälää. Ensiviikolla maanantaina alkaa uudet opintoni VAAO:ssa Valkeakoskella. Yritysjohtajan Erikoisammattitutkinnon tentit mulla meni läpi eli se homma on nyt hoidettu niin on vielä tämän yhden opinnon aika. Tämä kauneudenhoitoalan koulutus onnistuu oppisopimuksella omassa firmassani ja sain aivan loistavan mentorin itselleni! Valmistun ennätysajassa vain reilussa vuodessa koska saan niin paljon hyväksilukuja aiemmista opinnoistani. Olen todella innoissani! Koulutus tietää monia uusia palveluita meille kuten meikkauksia, sokerointeja, erilaisia värjäyksiä jne.

Laihdutusryhmämme aloitti taas viimeviikolla ja meitä onkin nyt iso porukka. Syksy on mukavaa aikaa hoitaa omaa hyvinvointia ja samalla tsempata muitakin. ihania syysilmoja olut ja paljon olen nauttinut ulkoilusta ja kuntoilusta perheeni<3 ja eläinteni<3 kanssa. Nauttikaahan kauniista syksystä ja muistakaa liikkua ja levätä!:)