Viikonloppuna pidin Hunajahierontakurssin ja monta ihanaa hoitajaa osaa nyt tuon ihanan ja hemmottelevan hoidon. Kivaa palautetta tuli kurssista ja oli mukava päivä kurssilaisten kanssa. Seuraavan kerran järjestän kurssin tammi-helmikuulla eli jos joltain jäi väliin ja kiinnostaisi niin kannattaa olla yhteydessä ja seurata sivujamme. Pian julkaisen myös tarjouksen Hunajahieronnasta jos joku haluaa tulla kokeilemaan tuota ihanaa hoitoa jossa hierotaan niin yrttiöljyllä kuin hunajallakin ja lisäksi ihanat lämpöpakkaukset rentouttavat lihaksia. Todella suosittu hoito.:)

Nyt on aloitettu myös joulusesongin valmistelu ja tulossa on myös uusi oma tuotesarja joulusesonkiin. Paljon tulee myös jälleenmyyntiin uutta kivaa. Ihania konjac kavosieniä saapui viimeviikolla ja samoin ruusuvettä.Uutena palveluna meillä on alkanut kulmakarvojen ja ripsien kestovärjäykset ja lisäsin ne hinnastoomme. Kasvohoidon yhteydessä saat ne tosi edullisesti joten kysy aina tarjoustamme varatessasi aikaa jos kiinnostaa. Ahkerasti olen nyt myös opiskellut ja opiskellessani kosmetiikan raaka-aine tietoutta oli todella silmiä avaavaa tajuta että esim apteekin apobace voide sisältää jäteöljyä, hurjasti parabeeneja eli lisäaineita jotka sotkevat kehon hormonitoimintaa jne jne!! Itse käytän, myyn ja suosittelen luonnonkosmetiikkaa juuri siksi että ei tule ylimääräisiä myrkkyjä iholle! Kannattaa todella miettiä mitä iholleen laittaa… Meiltä löydät luonnonmukaiset ihonhoitotuotteet;). Mukavia syyspäiviä!:)