Nyt olen päässyt Sky Suomen Kosmetologiyhdistyksen jäseneksi ja tänään saapui postissa myös lautakunnan hyväksymä tutkintotodistukseni Yritysjohtajan Erikoisammattitutkinnosta. Viime perjantaina olin Kosmetologipäivillä Helsingissä ja samalla kävin I love me messuilla hakemassa ideoita uusista tuotteista myymälään. Paljon on kaikkea kivaa uutta luvassa. Tällä viikolla saamme uuden palvelun valikoimiimme eli kulmien ja ripsien kestovärjäykset ja lisäilen ne kohta hoitohinnastoon. Tällä viikolla saapuu myymälään myös uusia konjac kasvosieniä joista löysin vielä paremman version eli nyt voit valita juuri sinun ihotyypille sopivan tehokkaan puhdistussienen. Viikonloppuna on Hunajahierontakurssi ja pikkuhiljaa aloitamme myös joulusesonkiin valmistautumisen. Kehitteillä on myös uusi tuote mehiläisvahasta eli ihana hamppuvoide jossa mehiläisvaha pohjana!:) Tulossa myös kynsien hoitoon tarkoitettu ihana öljy joulusesonkiin. Nyt jos jollain suunnitteilla liikelahjoja niin vinkkinä että meiltä löytyy monet kivat liikelahjat kuten makuhunajat,mehiläisvahavoiteet jne ja jos suunnitteilla pikkujouluja niin meiltä on mahdollista saada niihin ohjelmaa kuten kauneusluentoja esim ihonhoitoon liittyen sisältäen ihanien tuotteiden testailua ja esittelyä, hemmotteluhoitoja ja jopa illanviettotilat on mahdollista saada kauttamme nyt kun teemme yhteistyötä Könnölän matkailutilan kanssa.Könnölästä voi vuokrata ihania mökkejä jonne me voimme tulla tekemään hoitoja;). Tiedustelut 0505660035!Mukavaa pikkujouluaikaa!:)