Paljon on taas opittu uutta! Eilen erikoisjalkahoitajamme Elsi touhusi hoitolalla ja itse opiskelin jalkahoitoja taas VAAO:ssa Valkeakoskella. Olipas opettavainen päivä vaikka toki luontaishoitajana jo paljon jalkojen hoidosta tiesinkin mutta kosmetologin opintoihin kuuluu myös sellaista jota en tiennyt eli kosmetologin tulee tunnistaa monet jalkojen ongelmat vaikka kosmetologi hoitaakin tervettä ihoa mutta ongelmat pitää tunnistaa ja osata ohjata asiakas asiantuntijalle tarvittaessa. Pitää tietää myös jalkojen luiden ja lihasten nimet suomeksi sekä latinaksi joten pänttäämistä riittää:D! Eilen harjoiteltiin toisillemme hoitoja ja hyvin se meni! Opettaja kehui että hyvin voin jo perus terveitä mutta karheita jalkoja hoitaa. Jatkossakin erikoisjalkahoitajamme Elsi hoitaa hoitolallamme ongelmajalat ja minä perus terveitä jalkoja. Uusia ihania Hopeapuron koruja saapui iso erä myymäläämme ja tällä viikolla saapuu Hamppufarmilta uusia tuotteita meille myyntiin kuten ihania hamppu snakseja, hamppuöljyä, paahdettuja hampunsiemeniä, hamppusuklaita jne! Kannattaa poiketa pian myymälään!;)

p.s Myös isot kasat tuoreita mehiläisvahavoiteita tehty.