Pikkujoulukausi alkaa ja tässä kuvassa näette kivan tarjouksen jonka kehittelimme teitä varten yhteistyökumppanimme Könnölän Matkailutilan kanssa! Voitte siis vuokrata Könnölästä aivan ihanat tunnelmalliset mökit pikkujouluihin ja meidän hoitolasta löytyy laajat hyvinvointi/- kauneuspalvelut sekä myymälästä kaikkea hyvään oloon! Ilokseni voin nyt kertoa myös että kaksi uutta omaa tuotettamme on nyt lisätty verkkokauppaamme eli jouluseosngiksi saimme nyt lanseerattua ihanan hamppuvoiteen sekä hunajaisen käsivoiteen. Molemmat ovat loistavia talven kuivattamalle iholle ja luonnonkosmetiikkaa. Teen pian myös kivoja lahjapakkauksia uusistakin tuotteista. Muistakaa myös hemmotella isää tulevana viikonloppuna ja meiltä löydät monet kivat lahjat myymälästämme sekä hoitolastamme lahjakortit esim moniin hierontoihin. Joulusesonkiin tulee uutena myös iso erä kauniita Hopeapuron koruja, Murtolan Hamppufarmin hampputuotteita, lisää luonnonkosmetiikkaa ja luonnonmukaisia meikkejä sekä hiukan herkkujakin;). Ilmoittelen tarkemmin lähemmin ja kutsun nyt jo hyvissä ajoin kaikki koko Lasikeskuksen JOULUNAVAUKSEEN 26.11! Mukavia pakkauspäiviä!:)