Nyt on löydetty myös lahjapakkaukset uusiin tuotteisiimme mehiläisvahavoiteisiin kiitos ihanalle äidilleni<3 joka ne valmistushallin vanhoista varastoista kaivoi!:) Aika kivoja tuli kyllä ja siitä on mieli hyvä! Lisäksi on ollut ilo kuulla ihanien asiakkaidemme loistavaa palautetta uusista tuotteistamme, kiitos teille siitä!

Myös Joulusesongin avajaiset koko Lasikeskuksessa meni tosi hyvin ja olipas hulinaa! Oman tonttuni<3 kanssa saatiin touhuta Aitalla oikein tosissaan ja hieno päivä huipentui mukavaan perhejuhlailtaan kotimäellämme kuten on ollut vuosia perinne sesongin avajaisten jälkeen. Joulusesonki on siis alkanut ja Itsenäisyyspäivän jälkeen siirrymme olemaan jokapäivä auki. Nyt jo olemme sunnuntaisinkin auki. Tervetuloa moikkailemaan ja ihanaa Joulun odotusta kaikille! Muistattehan että 1.12 alkaa facebook sivuillamme pyöriä joulukalenterimme eli joka päivä esittelemme jonkun kivan lahjaidean ja kaikkien niiden jakajien kesken arvomme monta lahjakorttia! Kannattaa siis seurata some sivujamme Hunaja-Aitta myymälä 1.4.2012 alkaen Hyvän Olon Aitta.