Niin on saatu hieno Joulusesonki päätökseen ja hiljennymme Joulun viettoon. Monessa perheessä annetaan tänä Jouluna lahjaksi hyvää oloa, lämmin kiitos kaikille<3! Tämä yrittäjä on väsynyt mutta onnellinen<3.

Joulunalla päättyi myös syksyn Laihdutus/ Hyvinvointiryhmämme ja uusi alkaa taas 11.1-17 . Kannattaa ilmottautua pikaisesti mukaan 0505660035 sillä paikkoja rajoitetusti ryhmän yllättävän suuren ja alati kasvavan suosion vuoksi. Huikeita tuloksia saatiin taas ryhmässä ja olen ryhmäläisistä suunnattoman ylpeä!! Yksi urani hienoimpia palautteita tuli myös kun asiakas oikein kyyneliin liikuttuen kertoi saaneensa avullani sokeriarvonsa kuntoon! Lupa asian kertomiseen tietenkin asiakkaalta kysytty sillä noudatamme ehdottoman tarkkaa vaitiolovelvollisuutta! Se oli todella hieno ja arvokas hetki saada tämä palaute ja nämä kuvassa näkyvät upeat kukat ryhmäläisiltä.Rakastan niin työtäni jossa saan kohdata upeita ihmisiä!Lämmin kiitos teille kaikille! Tämän Joulun alla myös hoitolahjakorttejemme kysynnän räjähtäminen ilahdutti mieltä kovasti. Meillä aloitti myös työt reipas uusi työntekijä kesällä 18v täyttävä merkonomiopiskelija Tiia Uotila.Hänet tulette tapaamaan myymälässämme etenkin kesäaikaan. On hienoa saada auttaa näitä upeita nuoria pääsemään sisään työelämään. Hyvin alkoi hommat sujua ja kassatyöskentelykin sujui jo hienosti:). Edellinen upea nuoremme Meri on kulkenut mukana yrityksemme kasvussa jo 3,5v ja nyt on aika Merin kasvettuaan siirtyä oman alansa tehtäviin ja vakitöihin osa-aikatöiden sijaan joten haikein mielin mutta yhteisistä hetkistä valtavan kiitollisena päästämme tuon nuoren kauniin perhosen liitämään ja toivotamme sydämestämme kaikkea hyvää hienon ylistävän työtodistuksen kera. Merin voitte vielä välipäivinä tavata myymälässämme ennen uusia tuulia:). Tämä yrittäjä käy vaan kääntämässä töissä välipäivinä eli lähes viikon lomailen perheeni<3 kanssa täällä kotimäellämme Hyvän Olon Mäellä rauhottuen ja latautuen. Koti on siisti ja kinkku tuoksuu uunissa Tyyne-koiramme<3 sitä tiukasti vahtuiessa:D! Tytär<3 ja mies<3 on Joulupukkikäynneillä ja mä olen leiponut ja nyt saa Joulu tulla. Toivotamme kaikki teille oikein ihanaa HYVÄN OLON JOULUA 2016!:)