Vuotta 2016 on jäljellä enää kovin vähän,paljon hienoa mahtui vuoteen tähän:)! Tämän vuoden aikana löydettiin aivan mahtavia tuotesarjoja myymälään sekä hoitolaan ja kehitettiinmpä useampi uusi tuote itsekkin!:) Myös Yritysjohtajan erikoisammattitutkinnon opinnot saatiin valmiiksi ja kosmetologin opinnotkin jo todella pitkälle! Kävin Beauty Stylist koulutuksen ja löysin hienon uuden työntekijän! Hankin uuden hienon sähköpöydän hoitolalle ja uudet vartalon muokkaus laitteet! Sain tehdä työtä jota rakastan teidän ihanien asiakkaideni kanssa ja tyttärenikin<3 opetteli myymälän hoitoa ja voi olla jo apuna myymälällä!

Vietimme upeat lomat niin Espanjankodilla vanhempieni<3 luona kuin romanttisessa Wienissäkin ja kesäsesonkiin saimme monenlaista uutta myymälään! Koruvalikomat laajenivat ja kaksi aivan helmeä luonnonkosmetiikkasarjaa löytyi eli Manukahunajasta valmistetut tuotteet ja Bee Venom tuotteet jossa vaikuttavana aineena mehiläismyrkky eli luonnon oma luontainen botoxi mutta siis luontainen ase ryppyjä vastaan. Nuo molemmat sarjat ovat siitä helmiä että ne ovat nimenomaan luonnonkosmetiikkaa ja valmistaja kirjoittaa niihin jopa huikean luonnollisuusprosentin! Kaikki tehdään niin luontaisesti kuin laadusta tinkimättä mahdollista ja noita huikeita tuotteita ei juurikaan myydä muualla Suomessa monessakaan paikassa joten ne ovat jotain erityistä ja hienoa jota löysimme juuri meille ja vielä edullisiakin sarjoja vaikka huippu laadukkaita! Hoitolaani löysin 100% luomu sarjan Phyt`s luonnonkosmetiikkasarjan ja ostin myös hienon sarjan työtakin. Kosmetologipäivillä tuli haettua uusia ideoita ja inspiraatiota! Myös suloinen uusi Hunajapupu Hani saatiin Hunajapuistoon lasten iloksi ja Hyvän Olon Mäkeämme kehitettiin paljon aitaamalla,uusilla ikkunoilla, valvontakameroila jne!:)

Myös omia tuotteita kehiteltiin ja niistä on tullut ihanaa palautetta! Jo suositun jalkavoiteen rinnalle tuli käsivoide, hamppuvoide, eläinten tassuvoide ja kynsiöljy. Kaikki voiteet ovat mehiläoisvahapohjaisia luonnonmukaisia voiteita. Tällähetkellä on kehitteillä myös pihkavoide joka toivottavasti saadaan markkinoile kesäsesonkiin. Vuosi oli hieno ja antoisa ja teitä ihania asiakkaita tuli paljon lisää! Myös teiltä saama palaute on ollut todella mieltä lämmittävää, lämmin kiitos siitä. Koko Taluksen yrittäjäperhe toivottaa teille aivan ihanaa UUTTA VUOTTA 2017 ja toivottavasti nähdään paljon Hyvän Olon Aitassa;)! Hyvän Olon Vuotta kaikille toivoen Anu+ muu Aitan tiimi:)