Nyt on pidetty kovasti työhaastatteluja sesonkikiireiden ohessa ja löytyi reipas nuori meille töihin! Kesällä 18v täyttävä merkonomiopiskelija Tiia aloittaa meillä työt. Koulutamme mielellämme nuoria työhön emmekä vaadi aiempaa työkokemusta. Tuollainen pienen puodin myyntityö on hyvä ensi työpaikka nuorelle ja haluamme auttaa nuoria työllistymään kirjoittamalla aina hyvälle nuorelle työntekijälle hyvän työtodistuksen ja suositukset. Meillä on nyt ollut ilo saada tarjota työtä upealle nuorelle neidille Merille jo 2013 alkaen. Meri oli vain 17v kun aloitti meillä ja kauan on jatkunut upea yhteistyö mutta nyt tämä hieno nuori nainen joka opiskelee terveydenhoitajaksi lähtee oman alansa töihin meiltä takuulla hyvät suositukset ja monta oppia mukanaan<3! On ollut hieno matka tämän upean nuoren kanssa!:)

Oma nuoremme on jo kesällä 17v ja paljon apuna mutta haluamme että on myös yhteisiä vapaita niin siksi ilolla palkkaamme myös Tiian.

Myymälässä on joulukiireet jo alkaneet ja paljon on tehty myös lahjapakkauksia. Hamppufarmilta tuli ihania hampputuotteita kuten hamppusnakseja, hampun siemeniä, hamppuöljyä, hamppusuklaata ja vaikka mitä! Tulkaahan tutustumaan! Tiistaina saapuu myyntiin myös laaja valikoima hunajaista luonnonkosmetiikkaa ja suositusta Manukahunajasta tehdystä luonnonkosmetiikkasarjasta on saapunut seerumeita ja ihania voiteita! Myös ruusun tuoksuisia tuotteita on tullut monia ja koruja on tullut paljon lisää.

Huomenna menen taas koululle opiskelemaan lisää jalkojen hoitoa mutta äitini<3 palvelee teitä huomenna myymälällä ja Itsenäisyyspäivänä olemme kiinni. Keskiviikosta alkaen taas joka päivä avoinna jouluun asti! Mukavaa Joulun odotusta!:)

p.s Joululahjavinkkinä nyt kannattaa tilata ajoissa verkkokaupastamme ihanat lahjakortit!;)